(GB) Silverglam l´Argento Dea di Maestro
(GB) Glitterglam La  Bella di Maestro
(GB) Glittergam la Donna di Maestro Donna er virkelig noe for seg selv!  :-) Hun brukte lang tid på å bli husvarm da hun kom til oss, men vi presset henne ikke, hadde respekt for henne som en bengal fortjener. Men, Vi passet på å vise henne at vi var interesserte i å være sammen med henne, snakket med henne, og inviterte til lek. Det tok ikke lang tid før hun utviklet seg til å bli utrolig aktiv og oppmerksom og kjælen og ikke minst morsom!  :-)  Hun hopper og spretter og løper og leker med innlevelse og humor. Hun er ganske liten og nett i kroppen, men så er det da bare muksler også da  :-) Virkelig en super bengal med flotte rosetter ut over hele kroppen, silkepels og masse gullglitter   :-) en skjønnhet! Hun har ikke fått kull enda, men det skal bli spennende å se når det kommer!  :-) 
     Her er Donna slik hun ser ut i dag :-) (klikk på bildet)
Our Queen
Dea er vår vakre silver Queen. Her ser du henne som kattunge. Dea er veldig rolig og kjælen. Alltid en hilsen (mjau) og vil alltid kose og stryke seg godt mot hånda di eller legge seg i fanget. Lar seg ikke vippe pinnen av noe som helst.  Selv om en anne pus skulle frese til henne, bryr hen seg ikke om det, en fredsskaper  :-) Hun er en god mor, passer godt på barna sine, steller dem fint og er alltid tolmodig. Hun leker gjerne både med barna sine og med barn og voksne i huset :-) Virkelig en god og vakker pus  :-)
Dette er Bella. Hun er selvsikkerheten selv, men også kosete. Går med høyt hevet hode og i blant sjefer hun litt med de andre. Men det er bare hvis ikke alle har sett hverandre på en stund i forbindelse med barselsstid  :-) Hun omgåes oss alle med den største selvfølgelighet og er både veldig kosete og veldig leken. Hun har silkepels, flotte rosetter over det hele, og har masse gullglitter. Hun er en veldig herlig pus som alltid tar kontakt, og begynner å male høylytt bare du er innen en meter fra henne.  :-)
Home Maestro The Bengal The photos Our King Our Queens Kittens for sale Kittens sold Contact Maestro Bengals
Previous Queens
Our Queens